Pomoć i narudžbe: + 386 69 701 700

🚚 Besplatna dostava iznad 65,00 €

Kupnja i  dostava

Delivery

I. Postupak kupnje i isporuke proizvoda

II. Dodatna objašnjenja u vezi s kupnjom

  Kupnja i dostava

  • Postupak kupnje i isporuke proizvoda: naručivanje proizvoda odvija se putem naše web stranice na adresi https://kolagen-centar.hr/
  • Narudžbu možete izvršiti i putem e-maila: info@kolagen-centar.hr ili nas jednostavno nazvati na broj +386 69 701 700 (svaki radni dan između 8 i 16 sati), a mi ćemo poslati vašu narudžbu. Poštarina je 3,95€. Za kupnje veće od 65,00€ poštarina se NE naplaćuje (besplatna dostava).
  • Potvrda narudžbe vrši se automatski, s povratnom e-poštom koja sadrži sve podatke o kupcu i naručenoj robi, cijenu, način plaćanja: pouzećem ili platnim karticama putem Stripe sustava.
  • Prilikom PLAĆANJA POUZEĆEM uslugu dostave platit ćete gotovinom.
  • Prilikom kupnje kupac daje sljedeće podatke:

  – Ime i prezime

  – Adresa

  – E-mail adresa

  – Broj telefona

  – Naručena roba

  Potvrda narudžbe je povratnom e-poštom.

  Konačna ukupna cijena na računu uključuje poštarinu /3,95€/.

  Naručeni proizvodi koji su na zalihama (što se može vidjeti na našoj web stranici) otpremaju se isti dan (narudžbe do 12 sati) ili sljedeći radni dan nakon naručivanja proizvoda. Narudžbe za koje odaberete PLAĆANJE NA RAČUN bit će poslane kada uplata bude vidljiva na našem računu.

  Proizvodi će se isporučivati ​​putem GLS. Ako je kupac odsutan u trenutku isporuke naručene robe, proizvod preuzima drugi put ili u lokalnom GLS paketomatu, ili. ima telefonski broj na primitku pošiljke primljene od GLS, gdje može naručiti ponovnu dostavu do kuće.

  Zadržavamo pravo isporučiti drugu dostavnu službu ako je potrebno.

  Ako se naručeni proizvodi ne mogu isporučiti u predviđenom roku, kupac će biti obaviješten putem kontakt podataka koje je kupac dao prilikom naručivanja, a kupac će biti obaviješten o roku isporuke.

  U slučaju povrata kupoprodajne cijene, upišite broj na kopiju računa. svoj tekući račun. Ako je narudžba sadržavala nekoliko artikala i vrijedila je više od 50,00€, a kupac je vratio predmet / ako vrijednost padne ispod 65,00€ / ili sve artikle iz narudžbe, vraćena otkupna cijena se umanjuje za troškove rukovanja u iznosu od 5,00€. Kupoprodajna cijena se prenosi na bankovni račun u roku od 14 radnih dana.

  • Dodatna objašnjenja u vezi s kupnjom
  • Prema obveznom zakoniku kupac je dužan preuzeti naručeni paket i platiti otkupninu. Ako kupac naručene robe, koja je poslana s plaćanjem nakon preuzimanja, ni u kojem slučaju ne preuzme i nakon isteka razdoblja čekanja našeg ugovornog partnera GLS, pet (5) dana se vraća na adresu tvrtke, NE smatra se odustajanjem od ugovora, budući da je ovaj još uvijek valjano sklopljen i predstavlja jednostrano nenajavljeno odustajanje kupca od ugovora. Ako kupac ovom radnjom ne preuzme paket, to uzrokuje financijsku štetu tvrtki. U slučaju neprihvaćanja, kupac je stoga odgovoran za plaćanje troškova slanja i vraćanja proizvoda tvrtki, za što će prodavatelj izdati račun, koji je kupac dužan platiti, jer nije raskinuo ugovor. U slučaju neplaćanja računa, stvar se rješava potraživanjem. Potraživanja regulira vanjsko društvo. U slučaju lažnih narudžbi, IP adresu ćemo predati na daljnje postupanje kao zlouporabu. 
   0
   Vaša košarica
   Košarica je prazna :(
    Izračunajte dostavu
    Koristite kod