Pomoć i narudžbe: + 386 69 701 700

🚚 Besplatna dostava iznad 65,00 €

Elastin v kombinaciji s kolagenom upočasni staranje kože

Elastin – prirodni protein koji usporava starenje kože

Što je elastin?

Elastin, prirodni protein koji koži daje elastičnost. Ako ga nema, dolazi do zadebljanja, dehidracije, prijevremenih i dubokih bora.

Gdje u tijelu nalazimo elastin?

Koža, krvne žile, pluća i tetive, svi ti organi moraju biti elastični da bi mogli funkcionirati i izdržati napetost. Iako im kolagen pruža elastičnost, elastin im daje elastičnost.

To je protein vezivnog tkiva sa strukturnim funkcijama koji zajedno s fibrilinom tvori elastična vlakna svih vezivnih tkiva.

Je li elastin jednak kolagenu?

Ne, elastin nije kolagen. Međutim, i elastin i kolagen su proteini koji se često izmjenjuju. Glavna uloga kolagena je osigurati strukturu, snagu i potporu vašem tijelu. Glavna uloga elastina je osigurati rastezljivost vašeg tijela – elastin je oko 1000 puta rastezljiviji od kolagena.

Elastin i kolagen

Kolagen, zajedno s elastinom i glikoproteinima, odgovoran je za koheziju tkiva i organa. U dermisu (srednji sloj kože) ova dva proteina pomažu koži da izgleda zdravo i blistavo.

Elaastin usporava starenje kože

Imam li dovoljno elastina u tijelu?

Kako starite, elastin u vašoj koži se smanjuje. Možemo napraviti brzi test koji nam govori koje su naše zalihe elastina: držite jednu ruku ispred tijela, dlanom prema dolje. Stisnite kožu na stražnjoj strani ispružene ruke i držite je drugom rukom nekoliko sekundi. Elastin vam omogućuje da rastegnete kožu. Ako imate puno elastina u koži, koža na stražnjoj strani vaše ruke će se vrlo brzo skupiti na svoje mjesto kada prestanete stiskati. Ako nemate puno elastina u svojoj koži, može proći nekoliko sekundi da se koža vrati na svoje mjesto.

Hidrolizirani elastin

Hidrolizirani elastin je vlaknasti protein koji se nalazi u vezivnom tkivu i koristi se u kozmetičkoj industriji.

Razmnožava se u laboratoriju u enzimski hidroliziranoj verziji. Na taj način dobivamo nisku molekularnu masu, koja se lakše apsorbira u tkivima, što ga čini netoksičnim i dobro podnosi svim tipovima kože.

Kolagen, pa čak i hijaluronska kiselina dostupni su u ovom obliku; u kozmetici se hidrolizirani kolagen i hidrolizirani elastin koriste u najučinkovitijoj kombinaciji.

Jeste li čuli za Bio-Shock tretman?

Nakon korištenja, vaša koža se zateže, poboljšava teksturu, vlaži i vraća blistav izgled i elastičnost. Bore postaju manje vidljive, koža postaje zategnuta, elastična i dubinski hidratizirana. Rezultati su rezultat kombinacije hidroliziranog kolagena i elastina u visokoj koncentraciji, uz dodatak gotu kole i ekstrakta bršljana. Saznajte više >>

Hidrolizirani elastin i kolagen

Ampule od kolagena i elastina Face Lifting Complex (Bio-Shock) su luksuzne ampule za kućni anti-age tretman koji će ostaviti vidljive rezultate.

Hidrolizirani kolagen iznimno vlaži kožu te potiče zadržavanje vode i dobru apsorpciju sastojaka. Uz pomoć hidroliziranog kolagena, koži se vraća elastičnost, daje mekoću, teksturu i čvrstoću.

Ekstrakt Gotu Kole (Centella Asiatica) poboljšava hidrataciju kože, regenerira tkiva i sprječava stvaranje ili produbljivanje već vidljivih bora. Pomaže poboljšati izgled ožiljaka i teksturu.

Elastin je fleksibilno vlakno koje pomaže promicanju elastičnosti i zadržavanju potrebne vlage u koži. Pruža elastičnost i čvrstoću tkiva, a zbog svog jedinstvenog djelovanja neophodan je u tretmanima protiv bora.

Ekstrakt bršljana ili Helix Leaf ekstrakt ima svojstva čišćenja i opuštanja. Listovi bršljana sadrže kompleks sapuna koji također ima vrlo učinkovit anticelulitni učinak.

Pružite svojoj koži luksuznu njegu koju zaslužuje: >> KLIK za sve informacije i cijenu tretmana Bio-Shock

Ampule s kolagenom PostQuam Professional
Ampule s kolagenom PostQuam Professional

Ampule s kolagenom PostQuam Professional Face Lifting Complex sadrže hidrolizirani kolagen i elastin koji zatežu, pomlađuju i izglađuju bore. Naime, ponekad koža počinje pokazivati ​​očite znakove opuštenog lica, dehidraciju i nedostatak tonusa. Kako bismo olakšali regeneraciju i postigli vidljive rezultate u nekoliko dana, predstavljamo ampule s kompleksom za podizanje lica (Bio-Shock) ampule, specifičan tretman s regeneracijskim svojstvima koji će vam pomoći u održavanju čvršćeg i revitaliziranog lica. Sadržaj jedne ampule može se koristiti i 3 do 7 dana (za svakodnevnu primjenu). U setu je 12 ampula. >> Više informacija

  0
  Vaša košarica
  Košarica je prazna :(
   Izračunajte dostavu
   Koristite kod